U Pčinjskom okrugu, glasanje će biti ponovljeno na 26 biračkih mesta, samo u Vranju na osam

VRANJE

Republička izborna komisija je na sednici, održanoj, u sredu, donela Rešenje o ponavljanju glasanja na biračkim mestima na kojima je poništeno glasanje na izborima za narodne poslanike Narodne skupštine.

Glasanje će biti ponovljeno, u sredu, 1. jula, od 7 do 20 časova na 234 biračka mesta u Srbiji.

Tog dana  u Pčinjskom okrugu, glasanje će biti ponovljeno na 26 biračkih mesta.

Od toga u Vranju na osam biračkih mesta. 

Izbori se ponavljaju u Vranju u MZ „Odžinka“ na biračkom mestu broj 12, u OŠ Donje Trebešinje, broj 82, u službi opština sa KiM, broj 26, OŠ u Smiljeviću, broj 48, OŠ u selu Strešak, br 52, na biračkom mestu u kući Gorana Mladenovića, br 57, OŠ u selu Sikirje, broj 62 i u OŠ u selu Ćukovac, broj 62. 

Glasanje će biti ponovljeno i na jednom biračkom mestu u Gradskoj opštini Vranjska Banja, koje se nalazi u preduzeću „Živinoprodukt“. Reč je o biračkom mestu broj 8. 

Izbori će biti ponovljeni i na devet biračkih mesta u opštini Bujanovac, to na biračkom mestu broj 1 u holu O.Š. „Muharem Kadriu, broj 10, u O.Š. „Sami Frašeri“, broj 52 u holu O.Š. „Naim Frašeri“, broj 57, koje se nalazi u restoranu Duvanske industrije, zatim broj 15 i broj 16 u O.Š. „Sami Frašeri“, broj 25 u O.Š. „Branko Radičević“, broj 31, u lokalu Zarija Mitića i broj 45 u O.Š. „Bora Stanković“.

U Surdulici, glasanje se ponavlja na četiri biračka mesta: broj 7 u O.Š. „Vuk Karadžić“, broj 30 u osnovnoj školi, broj 28 u privatnoj kući Zagorke Jančić i broj 36 u restoranu preduzeća „Vlasinske HE“.

U Vladičinom Hanu, izbori će se ponovo održati na biračkim mestima broj 11 u Domu kulture i na biračkim mestima 14, 19 i 47.

Za ponovljeno glasanje na ponenutim biračkim mestima biće formirani novi birački odbori i imenovani predsednici i zamenici predsednika, kao i članovi i zamenici članova novih biračkih odbora u stalnom i proširenom sastavu.

Prethodno će za biračka mesta na kojima se ponavlja glasanje

biti raspušteni birački odbori obrazovani za sprovođenje izbora za narodne poslanike, 21. juna.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare