U Pavlovcu asfaltiraju 700 metara za skoro 3,5 miliona bez PDV

VRANJE

U selu Pavlovac kod Vranja radi se deonica puta dužine oko 700 metara, ukupne širine 4,2 metra. Ukupna vrednost radova je 3 miliona 330 hiljada dinara, bez PDV-a. Stabilnost i bezbednost puta dodatno je ojačana postavljanjem bankina, po 30 centimetara sa obe strane.

„Rekonstrukcijom ove trase koja po prvi put dobija asfalt mi nastavljamo realizaciju Komunalnog programa iz prošle godine. Zahvaljujući razumevanju i svesrdnoj pomoći nadležnog ministarstva, prethodne godine na ulazu u selo urađena su i dva podvožnjaka, postavljeni trotoari i autobuska stajališta. To je od velikog značaja za preko 600 meštana ovog sela i umnogome će uticati na njihov kvalitet života“, rekao je gradonačelnik Slobodan Milenković koji je sa saradnicima obišao radove.

U ovom selu je pre dve godine obnovljena seoska osnovna škola, kao i kompletan inventar u njoj.

„Nastavljamo da ulažemo i u sportsku infrastrukturu. Pre nekoliko nedelja smo završili ograđivanje sportskih terena, tako da i deca ovde imaju gde da se bave sportom. Podjednako nam je stalo da ulažemo i u seosku infrastrukturu“, istakao je gradonačelnik.

Predstoji asfalitanje puteva u Ribincu, Neradovcu, Crnom Lugu i Poljaničkom kraju.

Događaju u Pavlovcu su prisustvovali brojni meštani, koji nisu imali nikakvu ličnu zaštitu, niti su poštovali socijalnu distancu, zbog korona virusa. Vanredno stanje je ukinuto, ali ponašanje građana je neprimereno.  

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare