U niškoj predškolskoj ustanovi”Pčelica” 130 osoba potpisalo ugovore na neodređeno vreme

NIŠ

U Oficirskom domu u Nišu održana je ceremonija potpisivanja ugovora za rad na neodređeno vreme u JPU “Pčelica” Niš. Među njima je 75 vaspitača od kojih su pojedini radili i desetak godina na određeno vreme. Javna predškolska ustanova „Pčelica“ tim povodom ogranizovala je svečanu dodelu ugovora.

                 Na ceremoniji uručenja ugovora zaposlenima se obratila direktorica ustanove Svetlana Mitić.

                  „Danas je veliki dan za našu ustanovu. Među ovim ljudima ovde su i zaposleni koji su oko 15 godina radili na određeno. To su sve vredni ljudi, spremni da učine sve za dečji osmeh i zagrljaj. Veoma sam ponosna i srećna koliko i oni. Ovo je veliki preokret u radu naše ustanove, sada će funkcionisanje biti lakše.Hvala im što su bili ovako strpljivi i želim im puno uspeha u daljoj karijeri“, završila je obraćanje direktorica pre uručenja ugovora.

                Neki od zaposlenih su ugovor dobili od gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski koja je u prisustvu gradskog većnika Nenada Stankovića prisustvovala ceremoniji i čestitala zaposlenima.

Najavila je otvaranje još nekoliko vrtića u skorije vreme.

                   Deset godina unazad u „Pčelici“ nije bilo velikog konkursa za prijem radnika na neodređeno radno vreme. Zato je ovo, kako su mnogi rekli, istorijski trenutak ne samo za njih već i za ustanovu.

                     U ime vaspitača dobrodošlicu je kolegama poželela Marija Stojanović, odgovorno lice vrtića „ Bambi“. „ Neka vas ne pamte kao nužno zlo, već kao prvu sigurnost, prvog prijatelja, sa toplinom oko srca i setom u duši“, rekla je Marija i poželela radni vek ispunjen smehom i dobrom energijom.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare