U nedelju finale: Moravac Orion-Jablanica (Medvedja)

 

LESKOVAC

Finalnom utakmicom između ekipa Moravac Oriona i Jablanice iz Medveđe dobiće se ovogodišnji pobednik Kupa Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga. Utakmica se igra u nedelju, 21. maja u 17:00 sati na stadionu u Mrštanu.

Jovan Stanković, predsednik Moravca, zahvalio se savezu koji je termin utakmice uklopio sa proslavom 70 godina postojanja kluba Moravac Orion.

„Nadam se da ćemo uspešno organizovati ovo finale, da će pobediti bolji. U kupu se nikad ne zna, to je jedna utakmica, često se dešavalo da najbolji ne osvoje kup, nego to budu oni koji pokažu u finalu veću želju i volju.“

U ime lidera Jablaničke okružne lige sve najbolje ekipi Moravac Orion poželeo je predsednik kluba Tomica Arsić  i dodao da je reč o zasluženo najboljoj ekipi našeg regiona.

„Što se nas tiče, mi smo plasmanom u finale kupa dokazali kvalitet koji imamo i koji nam je, uostalom, i doneo lidersku poziciju okružne lige. Za ovu utakmicu se pripremamo kao i za svaku drugu, a očekujem sportsku i korektnu borbu i neka pobedi bolji. Važan je prvenstveno sportski duh bez obzira na rezultat.“

Utakmicu će suditi Milan Mitić, Igor Kocić i Marko Jovanović, koji su na listi prvoligaških arbitara i važe za najbolje sudije našeg regiona.

U predigri ove utakmice u 15 časova nastupiće pioniri ove dve ekipe.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare