U Medvedji “Ulica dobre volje”

MEDVEDJA

Učenici Osnovne škole „Gornja Jablanica“ i deca iz Predškolske ustanove „Mladost“ iz Medveđe, priredili su prodajnu izložbu svojih ručnih radova, sa koje je sav prihod upućen porodici čije troje dece pohađaju školu „Gornja Jablanica“. Ovaj događaj održan je na trgu u Medveđi u sklopu, sada već tradicionalne, manifestacije „Ulica dobre volje“.
Slavice Đonić, direktorka OŠ „Gornja Jablanica“, kaže da je odaziv građana Medveđe bio zadovoljavajući, tako da će se deca sa zadovoljstvom odazvati ovoj akciji i naredne godine.


„Ulicu dobre volje“ posetili su i predstavnici Opštinske uprave Medveđe, među kojima su bili i predsednik opštine Nebojša Arsić, Goran Ivanović, zamenik predsednika opštine i Svetlana Todorović, načelnica Opštinske uprave.

Na manifestaciji su bili prisutni i predstavnici bugarske opštine Kozloduj, kmetica (gradonačelnica) Marinela Nikolov, Dragan Čukalović, zamenik kmetice i koordinator IPA projekta prekogranične saradnje između opština Medveđa i bugarske opštine Kozloduj.


Članice Kulturno-umetničkog društva „Vez“ iz Medveđe, gostima iz Bugarske, predstavnicima opštinske uprave i okupljenim građanima priredile su kraći kulturno-umetnički program.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare