U Leskovcu raste broj zaraženih koronom, gradonačelnik vozi biciklu, direktorka ZZJZ u SNS kampanji

LESKOVAC

Zavod za javno zdravlje u Leskovcu juče je uputio 13 pacijenata pozitivnih na kortonu u leskovačku Covid bolnicu, saznaje JUGpress u ovim ustanovama.

Najveći broj je upućen kući u samoizolaciju zbog, kako nam je objašnjeno, “blage kliničke slike”.

Od jutros je JUGpressu nekoliko osoba, koje su angažovane u borbi protiv korone, javilo da se, navodno, sumnja da u Leskovcu ima više od dvadeset pozitivnih na današnji dan.

Prema podacima Instituta za javno zdravlje “Batut” , juče ih je bilo 15 a Leskovac je bio na drugom mestu u Srbiji, iza Beograda a ispred Niša, po broju novozaraženih .

Leskovac je prvi u Srbiji po broju osoba u samoizolaciji zbog korone, na današnji dan to je 255 njih.

Niko od zvaničnika se danas, kao ni predhodnih nekoliko dana, nije oglašavao povodom korone.

Direktorka Zavoda za javno zdravlje Aleksanadra Nikolić je u petak učestvovala u predizbornoj kampanji SNS, stajala je pored štanda te stranke postavljenog ispred prodavnice “Aman” pored hotela “Perla” a gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, koji je i komandant Štaba za vanredne situacije, je danas vozio biciklu.

Dakle, ljudu bili zauzeti u predizbornoj kampanji, ko te pita za koronu.

To što je Leskovac i dalje očigledno žarište ne sprečava gradske vlasti i crkvu da sutra organizuju litiju kroz grad a zatim i svečani prijem kod gradonačelnika povodom slave grada .

Prati
Obavesti me o
guest

8 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sugradjanin
Sugradjanin
4 godine pre

Napokon novine koje ne pišu po nečijem diktatu.

Dejan
Dejan
4 godine pre

Popovi su isto najobičniji biznismeni. Hrist, koji je uvek bio na strani potlačenih i borio se za pravdu, se u grobu obrće kad vidi kakva gamad stiče bogatstvo na njegovom imenu! Ni to što ćete večno da gorite u paklu neće da ublaži sve suze i krv koje ste doneli ovom svetu! Neljudi!

Dejan
Dejan
4 godine pre

Političari su samo privatni preduzetnici, a politika je za njih samo biznis, i naravno, životi svih nas su za njih bezvredni ako ne glasamo za njih. Baš njih briga ko će da se zarazi i ko će da umre, čak su im neki od nas korisniji ako su mrtvi jer onda lakše mogu da sami sebi preko našeg imena daju glas.
Leskovčani su samo jeftina radna snaga, topovsko meso za bedno plaćen rad u fabrikama koje nas tretiraju kako ni životinje ne treba da se tretiraju! Dokle će naša deca da beže iz ovog grada ako hoce da imaju bilo kakvu buducnost?!

Sugradjanin
Sugradjanin
4 godine pre
Odgovori  Dejan

Bravo za komentar!

posle vise mandata
posle vise mandata
4 godine pre

Pozivam hirurga da hirurski odvoji Meska od fotelje.

Homer
Homer
4 godine pre

Stvarno nije u redu da se osobe sa invaliditetom iskorišćavaju na ovakav način.

Sanja
Sanja
4 godine pre

Ma mi smo bre truba! Mapet sou!

Požarni
Požarni
4 godine pre

Pa šta briga faraona za sugrađane. Ovo danas je po onoj staroj DRUG TITO JAŠE NA ČELU KOLONE. Samo je razlika u tome što ovaj leskovački ima kilažu za kočije a ne za dvotočkaša.