U Leskovcu omladina SNS-a delila novi broj SNS informatora

LESKOVAC

Omladina GrO Srpske napredne stranke Leskovac na platou Široke čaršije delila je Leskovčanima najnoviji broj SNS Informatora danas.

Nikakava prepreka nije bila to što je u Leskovcu od jutros 24 novih slučajeva pozitivnih na koronu i što je od broja testiranih polovina pozitivna.

Dragoljub Đorđević u ime Unije mladih SNS-a ističe da je centralna vest ovoga broja da je Srbija dobila novu Vladu i da su njeni glavni ciljevi u doba pandemije očuvanje zdravlja kao i bolji život naših građana.

„Očuvanje zdravlja građana Srbije i jačanje zdravstvenog sistema, zaštita vitalnih nacionalnih interesa, zaštita našeg naroda kulturne i verske baštine na Kosovu i Metohiji, borba države protiv mafije, očuvanje samostalnog odlučivanja su samo neki od ciljeva koje će Vlada sprovesti u narednom periodu. U novom broju možemo čitati o novo izabranom rukovodstvu Narodne Skupštine kao i nove pokrajinske vlade, zatim o stranačkoj slavi Sveta Petki, a što se tiče lokala odnosno grada Leskovca u ovom poglavlju su vesti o svim rekonstrukcijama ulica, o podeli ugovora najboljim srednjoškolcima, o zaposlenju 700 radnika u fabrici „Aptiv“…“

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Stevan
Stevan
3 godine pre

Tuga najtužnija. Aman, vi koji ovako ponižavate mlade ljude da bi oni “zaradili” posao, gde će vam duša? Kako bi vam bilo da vam sutra neko decu ovako ucenjuje?Bljak, bljak, bljak …

čaki
čaki
3 godine pre

A u informatoru mapa Nemačkih gradova i Nemački u 100 lekcija.

priglup
priglup
3 godine pre

silni mikrofoni, kamere…kao i ona okupljanja kad se kanalizacija-vodovod radi, ulice itd itd ne razumem dal ti ljudi nemaju sta da rade na tim njihovim radnim mestima pa zato svi idu i stoje postrojeni ili sta je problem?