U Leskovcu jutros nema grejanje, u “Toplani” niko neće da kaže zašto

LESKOVAC

Iako je Leskovac jutros bio jedan od najhladnijih gradova u Srbiji, u 7 sati je temperatura bila 4 stepena Celzijusova, radijatori su u čitavom grad bili hladni.

Danas je 22. oktobra, što znači da je zvanično grejna sezona počele pre sedam dana ali grejanja , koje korisnici plaćaju čitave godine, nema.

Sekretarica u Javnom preduzeću “Toplana” nam je rekla da “nema ko” da nam da informaciju o čemu se radi jer su “svi na poslovnom putu”.

Na broj telefona koji je na sajtu “Toplane” objavljen kao broj za reklamacije javio se čovek koji nas je obavestio da šef radi popodne a da on nema ovlašćenje da daje bilo kakve informacije.

A gradjani iz različitih delova grada nam javljaju da od jutros nemajugrejanje, žale se na prehlade zbog hladnih stanova.

A vi, gradjani, kako ste?

Da li vas neko pita, kada treba da plaćete račun za grejanje “Toplani” da li imate da date novac detetu za užinu ili vam izvršitelji stoje nad glavom kao preteći mač ukoliko ne plaćate redovno grejanje “Toplani” , koje vam čak ni u jutrima koja imaju zimsku temperaturu, ne isporučuju?

Ili, plaćajući uslugu koju ne dobijate, zapravo otplaćujete kredit koji je uzela “Toplana” za mrežu grejanja koja je prošla kroz ulicu Svetozara Markovića da bi bila bliža zgradi privatnog investitora “Bagdala” ?

Mislite o tome.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Le.
Le.
4 godine pre

haha…svi su na poslovnom putu a ovaj ne daje inoformacije. Tako svi rade u ovom gradu, ma u celoj zemlji. Gde god da pozovete ili se ne javljaju na telefon a to im je posao,ili samo podignu slusalicu i odmah je spuste..koja bolesna nacija…sacuvaj Boze od ovakvih neradnika..naravno ima izuzetaka ali malo…