U leskovačkom muzeju nestala humanitarna pomoć

LESKOVAC

Iz kutije u holu leskovačkog Narodnog muzeja, u kojoj je skupljana humanitarna pomoć za Milana Miloševića, odnete su sve krupnije novčanice, saznaje JUGpress.

U providnoj kutiji sada se nalaze novčanice koje imaju vrednost manju od 50 dinara, prenelo je JUGpressu više izvora iz muzeja.

Naši izvori navode da je jasno vidljivo da je kutija otvarana i da je iz nje uzet novac, svedoče da je unutra bilo više novčanica od po 200, 500 i 1.000 dinara.

Prema našim izvorima kamere za video nadzor u holu muzeja sve beleže a naši sagovornici kažu da je lopov iz ove ustanove i da takva osobe nikako ne bi smela da i ubuduće radi u muzeju.

Zaposleni su ogorčeni zbog ove, kako kažu “neljudskosti i sramote za muzej” ali niko nije mogao da nam da zvaničnu izjavu jer se direktorka i njen zamenik nalaze u Bugarskoj .

12
Ostavite komentar

avatar
7 Tema komentara
5 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
8 Autor komentara
Prijavite odmahNeka neko zove policijuBabajulaBIVŠIČika Đoka Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Neka neko zove policiju
Gost
Neka neko zove policiju

Zasto ovaj slucaj nije prijavljen policiji. Prvo je u pitanju krivicno delo kradja, koju je pocinio uposlenik, a onda se javlja prikrivanje dokaza sto je ustvari saucesnistvo, za sta je odgovorna direktorka i zamenik direktora. Neka neko zove policiju.

Prijavite odmah
Gost
Prijavite odmah

Pa ti je pozovi

Babajula
Gost
Babajula

Eh,direktorka je potrosila vise novca za putarine i dnevnice nego sto je taj nesrecniku uzeo, to je legalna oljacka a ovo je kradja. Vidite kilometrazu kola i ko ih vozi bice vam jasno sve

BIVŠI
Gost
BIVŠI

Naćiće teta mira novac za čas…

Cika
Gost
Cika

Direktor je odgovoran za svoje radnike! Hajde sad da vas vidimo …

Nija ga uhvatila kamera
Gost
Nija ga uhvatila kamera

Oni otpustaju majku sa troje dece, bukvalno na ulici, a rade potpuno nekvalifikovani ljudi jos i lopovi. Sramota za jednu takvu ustanovu

Anonimni gradjanin
Gost
Anonimni gradjanin

To sto je ovo izaslo u javnost je samo pocetak.Taj covek koji je krao priloge je bratanac zamenika direktora a radi isto u muzeju.Svi su u srodstvu ili povezani iz istog sela.

BIVŠI
Gost
BIVŠI

Neka su u srodstvu, dečko je dobar i vredan, pre bih rekao jedan stariji iz obezbeđenja, tj šumar’ ljigavac.

ce mu oproste
Gost
ce mu oproste

Ce ga prekore i sazale se. Nema odgovornosti u Leskovcu, zapamtite, niti dobrih primera. Nesposobnost za neprijatne odluke je rasprostranjena pojava medju kadriranim funkcionerima. Kao i pravna nesposobnost da zakonito raskinu radni odnos, da ih na sudu otpusteni ne dobije sa kamatom.

Mariola ćerka
Gost
Mariola ćerka

Pa rukovodstvo baš briga za tużbe jer iz svog džepa ne plaćaju izgubljene sporove.To gradonačelnik treba da preispita

Čika Đoka
Gost
Čika Đoka

Koji crni gradonačelnik da ispita??! Kad radi u muzeju sve njegova bagra, izuzev par školovanih čoveka koji se i dan danas boje da ne izgube posao.. A ostali bez škole moraju da kradu isto kao i taj gradonačelnik!

Babajula
Gost
Babajula

Da sada ce im tri presude doleprsati a i jos jednu koliko cujem sprema uposljenik. Strasan prostakluk lhudi koi potkupljuju blede nagrade. Ovo je pocetak bice tu svasta