U leskovačkoj Kovid bolnici 224 pacijenata, dve osobe preminule

LESKOVAC-BOJNIK-NIŠ

Po podacima iz Kovid bolnice Leskovac za dan 23.10.2021. godine hospitalizovano je 224 pacijenata. Iz Leskovca ih je 159, Vlasotinca 33, Lebana 11, Bojnika i Medveđe po 9, te Niša, Novog Sada i Šida po 1.

Zabeležena su dva smrtna slučaja i oba pacijenta su bila nevakcinisana.

Jedan je iz Niša, rođen 1952, a drugi iz Bojnika, 1946. godište. Primljen je 21 pacijent, a otpušteno 9, dok je u druge zdravstvene ustanove prebačeno 5 osoba.  Na kiseoniku ih se nalazi 159.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mica
Mica
2 godine pre

Umirace ljudi jer organi ne sprovode mere kontrole i kaznjavanja za nepostovanje mera epidemiolo[ke zastite . Uopstini – zgrada osmospratnice niko se ne pridrzava propisanih mera , a komunalna policija ne preduzima nikakve mere.

Đumbir
Đumbir
2 godine pre
Odgovori  Mica

Komunalna policija? Šta je to? Zar u Leskovcu postoji?
A sada ozbiljno…Ako smo za transparentnost, onda nije teško da se na nekom sajtu ili delu sajta transparentno objave sva postupanja, sve kazne, upozorenja i ostale mere koje komunalna policija (milicija) izriče. Tek tada bi se video kolko oni ne rade i samo troše gorivo vozikajući se automobilima.
p.s. Ako su malo, što je najčešći odgovor, neka zaposle još nekog stranačkog bizgova, da ne jede džabe sendviči

partijske zasluge
partijske zasluge
2 godine pre
Odgovori  Đumbir

Komunalnu je ozbiljno unapredila poslanica Jelena. Tim radom je sebe preporucila da napreduje na budzetu gradjana. Usput i olajavanjem. On vise nije koristio svoju glavu nego mu je Jelena tumacila ko je kakav i od novi i od stari saradnici. Iz njeno selo dosla u najvecu partiju i neambiciozno sela u komunalnu pa u poslanicku klupu.