U Lebanu potpisani ugovori sa medijima

LEBANE

U Lebanu su danas potpisani ugovori o sufinansiranju javnog interesa u medijskim sadržajima po konkursu koji je ova opština ranije objavila.

 

Naš cilj je da naše građana informišemo pravovremeno, istinito i na pravi način, a vi ste upravo taj spoj između lokalnog rukovodstva i građana Lebana, rekao je predsednik te opštine Ivan Bogdanović .

” Trudićemo se  da i u narednom periodu saradnja sa medijima bude što bolja na obostrano zadovoljstvo”, dodao je on.

Objasnio je da je  “vrlo važno” da slika o dešavanjima u toj opštini “bude realna” i da je opštini Lebane podrška medija “neophodna”.

“Naravno da slobodu govora i pisane reči vama ne sme niko da uskrati“, poručio je Bogdanović.

Ove godine opština Lebane je za sufinansiranje javnog interesa u oblasti javnog informisanja opredelila  milion dinara a Bogdanović je rekao da će se rukovodstvo te opštine “potruditi da naredne godine u budžetu opredeli veća sredstva za projekte iz oblasti javnog informisanja”.

On je izrazio uverenje da će lokalne vasti uspeti do kraja ove godine da vrate sve dugove koje su nasledile od predhodne vlasti i dodao da su pre dve godine, kada su preuzeli vlast, zatekli dugovanja u visini 80 posto budžeta opštine.

 

Odobreni su sledeći projekti.

TV 4S za projekat „Kulturni presek – Lebane“ odobreno je 100.000 dinara

Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress za projekat „Kako postati vidljiv“ odobreno je 120.000 dinara.

Portalu Info centar juga za projekat „Lepote juga – Lebanski kraj i turistički potencijali i mogućnosti“ odobreno je 410.000 dinara.

PR agenciji za umetničko stvaralaštvo „Bratac sport“ za projekat „Popularizacija sporta na teriotriji opštine Lebane kroz medije“ odobreno je 100.000 dinara.

Televiziji Leskovac za projekat „Ostati u Lebanu“ odobreno je 150.000 dinara i

Novinskoj agenciji Infopress DBS za projekat „Od Radana do plastenika – da sve blista“ odobreno je 120.000 dinara.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare