U Lebanu na vodećim mestima mladi i obrazovani

Na drugoj sednici Skupštine opštine Lebane, održanoj  9. juna, razrešeni su stari i imenovani novi direktori javnih preduzeća i ustanova. Na  rukovodećim mestima postavljeni su mladi i visoko obrazovani ljudi, kako je rečeno na sednici,“ u cilju motivacije i većeg angažovanja mladih od strane novog lokalnog rukovodstva, što do sada nije bila praksa”. Ovakav potez vladajuće većine naišao je na dobar odjek među građanima Lebana.

Za v. d. direktora JP “Direkcije za planiranje i izgradnju” imenovan je dipl. pravnik Zlatko Nedeljković (SNS), v. d. direktora Doma kulture prof. muzičke kulture Marko Todorović (SNS), zatim, na funkciju v. d. direktora JP ”Komunalac” postavljen je prof. Milan Vasiljević (SNS).  Mlađi rukovodeći kadar takođe je postavljen i iz redova SPS-a, pa je tako za v. d. direktora biblioteke “Branko Radičevic” imenovan pedagog Mihajlo Ilić, a za v. d. direktora JP “Vodovod” privatni preduzetnik Dejan Kostić iz Lebana.

Na drugoj sednici SO Lebane imenovan je v. d. direktora Doma zdravlja u ovom mestu  dr Vojin Trajković (SNS), a za v.d. direktora Turističke organizacije ekonomista Bojan Jović (SNS).

Takođe su izmenjeni članovi upravnih, nadzornih i školskih odbora u opštini Lebane. Pred odbornicima se našao i predlog o usvajanju završnog računa za 2015. godinu.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
radasin
radasin
7 godine pre

Sve ovoj mi unuk pokazuje. Samo Voja vi je dobar, ostali da su u stara drzavna preduzeca bili bi portiri.

mile
mile
7 godine pre

Nije dobar odjek medju gradjanima Lebana. Vecina njih se smeje i zablja na racun novoimenovanih direktora. Svaka cas dvojici od imenovanih. Ekonomista B.Jovic sigurno ce napraviti turisticki bum. Ostali su lepili plakate u predizbornoj kampanji.