U Knjaževcu održana Konferencija klubova Srpske lige ,,Istok”

KNJAŽEVAC
U Knjaževcu je održana Konferencija klubova Srpske lige ,,Istok” na kojoj su izabrani nadležni organi ove lige, a izvučeni su i takmičarski brojevi klubova, na osnovu kojih će biti sačinjen raspored prvenstvenih utakmice za jesenji deo prvenstva, za sezonu 2019/2020.godine.

Konferenciji nije prisustvao samo predstavnik Trstenika PPT iz istoimenog grada, a konferencijom klubova u narednoj takmičarskoj sezoni predsedavaće Bogdan Gugić, predstavnik Dunava iz Prahova.
Ispred kancelarije FSRIS u radu Konferencije učestvovali su Hadži Ivan Đorđević, generalni sekretar, Dušan Milić, koji je u prethodne dve godine bio komesar za takmičenje, a tu dužnost obavljaće i naredne sezone, što očigledno govori da je svoj posao u prethodnom, dvogodišnjem, mandatu obavljao na pravi način, baš, kao i disciplinski sudija Ivan Nikolić, koji će i dalje na pravedan i pravičan način donositi odluke iz Disciplinskog pravilnika. Da se sva fudbalska događanja prate na pravi način i dalje će taj posao obavljati Stefan Cvetković, referent FSRIS.
Po običaju, Ivan Nikolić, najčešće je zadužen da predstavnicima klubova objasni sve novine iz dela promena u Disciplinskom pravilniku FS Srbije, što je on i učinio, a ovog puta na pravi način dao je pojašnjenja o prelasku takmičenja preko tzv. Komet sistema FSS.
Na samoj konferenciji izvučeni su takmičarski brojevi klubova:

 1. Jedinstvo (Bošnjace)
 2. OFS Borac (Paraćin)
 3. Car Konstantin (Niš)
 4. Radan (Lebane)
 5. Dunav (Prahovo)
 6. Topličanin (Prokuplje)
 7. Jagodina Tabane (Jagodina)
 8. Dubočica (Leskovac)
 9. Budućnost (Popovac)
 10. Rembas (Resavica)
 11. Trstenik PPT (Trstenik)
 12. OFK Sinđelić (Niš)
 13. Timočanin (Knjaževac)
 14. Temnić 1924 (Varvarin)
 15. Vlasina (Vlasotince)
 16. Moravac Orion (Mrštane)
  Prvenstvena sezona startuje 1.kolom, 17. i 18 avgusta, a sastaju se:
  Jedinstvo (B) – Moravac Orion
  OFS Borac – Vlasina
  Car Konstantin – Temnić 1924
  Radan – Timočanin
  Dunav – OFK Sinđelić
  Topličanin – Trstenik PPT
  Jagodina Tabane – Rembas
  Dubočica – Budućnost
  Voljom žreba na startu sezone u Bošnjacu biće odigran komšijski derbi između domaćeg Jedinstva i Moravca Orion iz Mrštana. Dubočica na svom terenu dočekuje veoma kvalitetan i jak sastav ekipe Budućnosti iz Popovca, dok Vlasina ide na noge ,,staklarcima” ekipi OFS Borac u Paraćinu. U Lebanu Radan dočekuje novog srpskoligaša ekipu Timočanina iz Knjaževca.
Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x