U Kamenici svadja srpskog i albanskih dečaka, komšija, u saopštenju Kancelarije za KIM “stariji Albanci” napali srpskog dečaka

KOSOVSKA KAMENICA

Portparol Kosovske policije za region Gnjilane Ismet Hašani rekao je danas za Regionalnu informativnu agenciju JUGpress da se danas oko 13.20 dogodio incident u Kamenici izmedju jednog dečaka srpske i nekoliko dečaka albanske nacionalnosti koji se, doda je “svakog dana igraju zajedno jer su komšije”.

Po njegovim rečima “danas su se nešto posvadjali “,

Kako JUGpress saznaje albanski decaci su udarili nekoliko puta srpskog dečaka zbog čega je njega majka odvela kod lekara , u Dom zdravlja u Kamenici, a zatim kući.

Hašani je rekao da je tužilaštvo naložilo Kosovskoj policiji da prikupi sve detalje o ovom slučaju a obavešteni su i socijalni radnici jer se radi o maloletnicima.

Po njegovim rečima svi dečaci su stari oko 11, 12 godina .

Srpski izvori JUGpressa medju onima koji žive u toj ulici u Kamenici su potvrdili ovu izjavu portparola.

Srbi su nam preneli i da im nije jasno zašto Kancelarija za Kosovo i Metohiju u svcom saopštenju navodi nešto što se nije dogodilo.

Ranije danas Kancelarija za Kosovo i Metohiju iz Beograda je saopštila da je “njega je bez povoda napala grupa starijih Albanaca i nanela mu povrede po licu”.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare