U Domu zdravlja Medveđa potvrdili JUGpressu da je pomoćnica predsednika opštine fizički napala medicinsku sestru

MEDVEĐA-LESKOVAC

U Domu zdravlja Medveđa potvrđeno je JUGpressu da je pomoćnica predsednika opštine fizički napala medicinsku sestru, kako smo ranije objavili a po javljanju čitalaca .

U pisanom odgovoru koji smo dobili od direktora Doma zdravlja Medveđa dr Dragana Anđelkovića navodi se da se “incident dogodio ispred šaltera opšte medicine oko 9 i 30 kada je došlo do verbalnog i fizickog napada na višu medicinsku sestru  D. Z  od strane I. N. “

Navodi se i da je incident evidentiran u knjizi  za evidentiranje neželjenih dogadjaja” i da je izjavu dala medicinska sestra D. Z  koja je, kako se navodi, ” izjavila da ne želi da se incident prijavljuje u MUP” te da će ona lično pozvati predsednika opštine Medvedja Dragana Kulića, čijim imenom joj je pretila  I N.

U odgovoru se dodaje da je napadnuta medicinska sestra izjavila da je u popodnevnim satima pozvala Kulića i obavestila ga o napadu.

Direktor Doma zdravlja dr Dragan Anđelković je u odgovoru na pitanja JUGpressa napisao da je on u predhodna dva dana pokušao dva puta da stupi u kontakt sa predsednikom opštine da bi ga obastio o ovom događaju ali da su njegovi telefoni bili nedostupni u vreme poziva.

Kaže i da njega niko nije pozvao u vezi ovog događaja.

JUGpress nije dobio nikakav odgovor do ovog trenutka na pitanja koja smo juče poslali na zvaničnu mejl adresu kabineta poredsednuika opštine.

Inače, zanimljivo je da je žena predsednika opštine Medveđa, koji je kadar SNS, predsednica Upravnog odbora Doma zdravlja u Medveđi.

Iz Policijske uprave u Leskovcu smo dobili odgovor da toj “Policijskoj upravi , kao ni Policijskoj stanici Medveđa, niko nije prijavio da je bio ovakakv događaj u prostorijama Doma zdravlja u Medveđi”.

Prati
Obavesti me o
guest

13 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Radmila-poznavalac prilika
Radmila-poznavalac prilika
1 godina pre

Postovani citaoci Jugpressa,
Citajuci ove komentare, osetila sam duznost da napisem nesto. Doktor koga pominjenete je na usluzi gradjanima preko 30 godina u bilo koje doba dana i noci. Kada sam se razbolela, isao je sa mnom na operaciju, jer mu je bilo zao, nije imao nikakvu, ali nikakvu obavezu. Za dete sam ga zvala u 12h uvece, u 6h ujutru, nikada, ali nikada mi nije odbio poziv ili bio ljut sto zovem. Verujte da je tako sa svim majkama na ovom podrucju i da nema kome pomogao nije, a da obavezu imao nije, mimo radnog vremena, da ne pricam sto neprekidno zove lekare po Leskovcu, Nisu i Beogradu i ugovara preglede.
Nemojte se gresiti i pisati gluposti, pa zar je doktor sada kriv sto zena, pedagog po struci, na, reklo bi se vidjenijoj funkciji u opstini ide da tuce medicinsku sestru na svom radnom mestu. Pritom, pozvalac sam prilika u ovom malom mestu, odlicno znam da joj ovo nije prvi put.
Ne trazite krivca u drugome, kriva je samo i iskljucivo zena, koja je ponesena funkcijom, sebi dozvolila tako nesto, sta god da joj je medicinska sestra uradila. Da li to znaci da ce da tuce majke u vrticu, gde je stalno zaposlena, ako joj se zamere privatno ili ne daj boze njihovu decu?

Nikola
Nikola
1 godina pre

Interesantno kako nećete da objavite komentar kredibiliteta samo direktora doma zdravlja koji ne vinovnik mnoštva skandala za koje bi se postideli i obični ljudi a kamoli jedan večni direktor doma zdravlja koji sada glumi sudiju, advokata…Ali to ne treba da bude prepreka za objavljivanje komentara bar iz trećeg pokušaja.

Nikola
Nikola
1 godina pre
Odgovori  Jugpress

Nista lično već kontekst priče…Sa tom činjenicom da se iznose neprovereni navodi na osnovu izjave direktora čiji su stavovi, etika, kredibilitet pod upitnikom velikim. I sa tom činjenicom da je u toj ustanovi podsecam vas bilo i otpuštanja radnika, kradje u bukvalnom smislu, afera u bukvalnom smislu pa tadašnji gospodin predsednik a inače doktor nije ni znao da se to dešava tamo a sadašnji i tadašnji večni direktor je znao ali je cutao i naravno mediji to ni spomenuli nisu lokalni. I pod velom toga da malim problemom prikrivamo velike probleme. Pa se vodimo time kad nam se nama nije sudilo sad ćemo mi suditi. Da li treba na osnovu novinskog članka protiv nekog pokrenuti postupak. Pa bar direktor doma zdravlja zna da ni na osnovu sudskog postupka ništa ne pokrene a ne na osnovu dopisa neko drugi da reaguje. Hvala.

Marina
Marina
1 godina pre
Odgovori  Jugpress

Svaka čast Jugpress…..

Danka
Danka
1 godina pre

Sve su potvrdili, jasno je sve,sada se samo čeka šta će pečurkar preduzeti.Naravno ništa.

Milos
Milos
1 godina pre

Ukoliko postoji tačnost navoda prisutna je policija koja treba da ispita to a ne da se razvlači to po novinama i portalima. Malo dostojanstva nije na odmet bar tom Domu zdravlja!

DRVO JE DRVO.....
DRVO JE DRVO.....
1 godina pre

ХОЋE СAДA КУЛИЋ ДA ПРEДУЗИМA МEРE ПРОTИВ ПОМОЋНИЦE, ИЛИ ДA НAСTAВИ ДA ЈE ШTИTИ.

NEVENA
NEVENA
1 godina pre

Bravo za doktora istina i samo istina.

MLADEN
MLADEN
1 godina pre

Где сте сада да браните истину,стоп насиљу.

MARIJA
MARIJA
1 godina pre

Bravoooooooooooooo,istinaaaaaaaaaa

NIKOLA
NIKOLA
1 godina pre

Lele,lele pun pogodak istina je izasla na videlo.Bravo