U četvrtak ispred LKC-a o povećanju znanja pešaka i biciklista o značaju njihove vidljivosti u saobraćaju u noćnim uslovima

LESKOVAC

U četvrtak 29. 6. u 18 časova ispred LKC-a aktivnosti posvećene povećanju znanja pešaka i biciklista o značaju njihove vidljivosti u saobraćaju u noćnim uslovima, objavljeno je na sajtu grada Leskovca.


Agencija za bezbednost saobraćaja na putevima će u saradnji sa Policijskom upravom u Leskovcu, Savetom za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na teritoriji grada Leskovca i Kancelarijom za mlade grada Leskovca, sprovesti akciju povećanja svesti i znanja pešaka i biciklista o značaju njihove vidljivosti u noćnim uslovima.

Akcija će se sprovesti u četvrtak 29. juna 2023. godine sa početkom u 18 časova, na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra.

Savet za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji grada Leskovca poziva sve da uzmu učešće u ovoj akciji, koja se sprovodi sa ciljem da doprinese unapređenju bezbednosti pešaka i biciklista u saobraćaju na području grada Leskovca, navodi se u objavi. (kraj) SG/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare