U Baba Zlatinoj ulici nema više blata ni učestalih prekida u vodosnabdevanju, stigao šljunak 

VRANJE

Posle velikih peripetija zbog višednevnih prekida u snabdevanju vodom za piće i gaženja po blatu u Baba Zlatinoj ulici u Vranju, koja se rekonstruiše, situacija je sada sasvim drugačija. 

Ulica je pošljunčana, nema više blata tako da žitelji ovog dela grada tuda mogu nesmetano da se kreću. 

A do promene je došlo nakon preduzimanja prvih koraka Pokreta Zdravka Ponoša u Vranju. 

Kao što je JUGpress svojevremeno javio Pokret Srbija centar SRCE je obećao da ukoliko gradska vlast nešto ne preduzme kako građani ove ulice ne bi bili stalno bez vode za piće i hodali po „kaljuzi“, blato istovariti ispred zgrade Gradske uprave. 

Da li su se gradski oci uplašili ili je nešto drugo u pitanju, teško je saznati? 

Ono što je najbitnije koraci su preduzeti, radovi se izvode i nema više čestih prekida u vodosnabdevanju. 

Na Fejsbuk stranici pokreta ponovo se oglasio član Inicijativnog odbora u Vranju Slobodan Petrović. 

„Pokret Srbija centar SRCE, nakon isteka roka od petnaest dana datog gradonačelniku Slobodanu Milenkoviću i rukovodstvu grada da reše problem vodosnabdevanja i blata, ponovo je u Baba Zlatinoj ulici koja je, kao što vidite pošljunčana, a vodosnabdevanje proteklih dana normalizovano. Strah gradske vlasti da se bar na trenutak nađe u blatnjavim cipelama, u kojima su svakodnevno naši sugrađani njihovom krivicom, naterao ih je da ubrzaju radove u ovoj ulici“, rekao je Petrović. 

On je pozvao sve sugrađane koji imaju iste ili slične probleme da im se jave kako bi zajedno naterali vlast da radi ono zašta ih svi građani plaćaju. 

Obećao je da će doći u svaku ulicu u gradu na svaki poziv koji dobiju da primene uspešan recept iz Baba Zlatine ulice. 

„Sve dok mi, narod, gazimo blato, gaziće ga i gradska vlast svaki put kada prekorači rok koji joj budemo dali, da smo barem po nečemu slični“ zaključio je Petrović, zadovoljan što njihov pokret uspeo da natera gradsku vlast da se odgovornije ponaša prema građanima. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare