Tvoja karijera počinje ovde!

NIŠ

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST – BEST Niš organizuje 15. po redu jubilarni Sajam poslova i stručnih praksi pod nazivom „Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!“. Sajam poslova i stručnih praksi ,,Job Fair”, posle dve godine pauze zbog pandemije Korona virusa, ovog puta biće održan uživo 6. i 7. marta  u zgradi Elektronskog fakulteta u Nišu.

Studentima, diplomcima i postdiplomcima predstavljamo mogućnost zaposlenja i razvoja profesionalnih karijera kao i lakše stupanje u kontakt sa poslodavcima kompanija iz različitih oblasti poslovanja. Studenti koji traže posao ili stručnu praksu biće u mogućnosti da se susretnu sa predstavnicima kompanija, ostvare direktan kontakt i saznaju više o poslovima i stručnim praksama koje su u ponudi.

                              Cilj projekta ,,Job Fair-a”, koji organizuju studenti volonteri jeste smanjenje nezaposlenosti mladih i mogućnost sticanja iskustva i neformalnog obrazovanja u toku studiranja, kao i zapošljavanje i napredovanje u struci kako bi izgradili uspešnu karijeru.

                             Studenti i mladi ljudi imaće priliku da besplatno prate različite tribine, prezentacije kompanija i interaktivne radionice, kao i da u njima učestvuju. Ovo će im omogućiti da unaprede veštine koje su cenjene u savremenom poslovanju i učiniti ih konkurentnijim na tržištu rada.

                            Posetioci mogu načiniti i prve korake ka svetlijoj budućnosti time što će ostaviti svoju biografiju u elektronskoj CV bazi, koja će biti distribuirana svim kompanijama-učesnicama sajma tokom narednih godinu dana, čime direktno sebi uvećavaju šansu za uspešno dobijanje prakse ili radnog mesta.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare