Tužba Milenijum pretnja i namera da se ugasi JUGpress

LESKOVAC

Tužbe beogradske kompanije Milenium tim i odšteta od 200.000 evra koju traže od osnivača Regionalne informativne agencije JUGpress zbog toga što smo samo radili svoj posao i preneli izveštaje sa press konferencija Narodne stranke u Leskovcu i Vranjskoj Banji , su ogoljeni vid pritiska na nezavisne medije i cenzura kao i namera da se ugasi JUGpress.

Kompanija”Millennium team” doo iz Beograda tužila je osnivača Regionalne informativne agencija JUGpress NVO Centar za demokratiju i razvoj juga Srbije i glavnu i odgovornu urednicu Ljiljanu Stojanović zbog objavljivanja izveštaja sa press konferencija lidera Narodne stranke Vuka Jeremića koje je održao u Leskovcu i Vranjskoj Banji.

Ova kompanija je tužila još nekoliko medija .

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Zažuljenko-opet podrška
Zažuljenko-opet podrška
3 godine pre

Ljljana, držite se hrabro, i vi i vaši saradnici, kao śto ste uvek bili hrabri, kao što ste bili hrabri i 2000 godine kada su isti ovakvi mrzitelji i uptopastitelji Srbije bili na vlasti. Nikako ne dozvolite da u upadnete u klopku apatije, depresija, bezvoljnosti ili stresova, jer oni to źele svima nama koji nismo uz njih. Moja procena je da ċe uskoro ove neznalice, probisveti i nikogoviċi krenuti i u pojedinačne obračune, ne samo sa opozicijom, nego i sa građanima koji nemaju njihove odvratne članske karte.
Nastavite da radite kao da se ništa ne dešava, ne posustajte i ne povlačite se pod pritiscima.
Imam puno primera među prijateljima i komšijama, koji su iz mnogo bezazlenijih razloga “pukli” ne izdrźavši neki neki pritisak. Možda sam malo dosadan, ali moram ponovo da vam poruĉim da istrajete, da ne pokleknete i da ne date na sebe. Ova tuźba je nonsens, to ċe Vam svaki pravnik reċi, tako da nemate razloga za brigu.
Lično Vas ne poznajem, ali smo sugrađani, i Vi i ja źelimo neku normalniju vlast, svi mi źelimo da bolje źivimo, a da bi se stvorili uslovi za to, ovi dźelati moraju da siđu sa vlasti i da snose odgovornost.
Pozdrav i drźte se!

Sotir
Sotir
3 godine pre

Strašno! Tužba bez osnova!!! Samo što nisu takve sreće pa da dobijaju tužbe kao neki što tuže gradske ustanove. Kontratužba.