Turistička organizacija Vranja otkazala nastup Breskvice

VRANJE

Turistička organizacija Vranja otkazala je nastup estradne umetnice Anđele Ignjatović Breskvica koji je bio planiran u okviru manifestacije Dani Vranja .

“Svedoci smo da je proteklih dana kod građana prisutna negativna klima kako u javnosti, tako i na društvenim mrežama, gde se podigla medijska prašina povodom nastupa estradne umetnice Anđele Ignjatović, poznatije kao Breskvica.

Povodom toga, kako ne bismo doveli kulturno turističku manifestaciju “Dani Vranja” u negativni kontekst i zbog reakcije građana stvorili negativnu atmosferu, doneli smo odluku da nastup estradne umetnice Breskvice otkažemo.

Manifestacija “Dani Vranja” je naša najznačajnija manifestacija, gde želimo i očekujemo da građani uživaju u kulturi i bogatstvu turističke ponude grada.

Svaku aktivnost koju organizujemo, detaljno pripremamo i realizujemo isključivo zbog zadovoljstva samih građana, zato će organizacioni odbor manifestacije “Dani Vranja” uvek nastojati da prati reakcije naših sugrađana” saopštila je Turistička organizacija Grada Vranja.(kraj)DV/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare