Troje plivača sedamnaest medalja

dav

LESKOVAC-ZRENJANIN

Kadetski reprezentativci Srbije iz redova  Plivačkog kluba “Dubočica”,  Nina Stanisavljević  ( 2004 ) i Bratislav Pešić  (2003 ) uspeli su da u  žestokoj konkurenciji  na ovogodišnjem Serbia Grand Prix  u Zrenjaninu osvoje pehare za najbolje u svojim kategorijama.
Rame uz rame sa više olimpijaca i jednim svetskim rekorderom, plivači Dubočice su ostvarili fantastične rezultate.
Nina je uspela da osvoji sedam zlatnih medalja i jedno srebro, dok je Bratislav osvojio tri zlatne i pet srebrnih medalja.
Sa još jednom bronzanom medaljom uspeh je povećao i Petar Stanisavljević.
I ostali plivači su dali veliki doprinos, isplivavši svoja najbolja vremena.
Sve ovo je pozicioniralo Dubočicu na 4. mesto u ukupnom plamanu, što je u ovakvoj konkurenciji pravi podvig.
U ovom klubu ne žele da zaborave i trenere,  koji su zalužni za ovakve uspehe takmičara,  ponajviše Dušana Veličkovića, pod čijim vodjstvom su deca nastupala.

 

Od četvrtka do nedelje u Zrenjaninu je održano najprestižnije plivačko takmičenje u istočnoj Evropi, Serbia Grand Prix, 35. po redu.

Da je ovo zaista takvo takmičenje, potvrdilo je učešće oko 450 plivača iz 55 klubova iz 10 država. učestvovali su plivači iz Srbije, Madjarske, Italije, Turske, Slovenije, Hrvatske, BIH, Makedonije, Crne Gore, Rumunije.

Krajem novembra nas očekuje još jedno veoma važno takmičenje, Prenstvo Srbije za juniore i seniore, koje će se održati u Novom Sadu , odakle očekujemo još lepih vesti, , navode iz Plivačkog kluba “Dubočica”.
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare