Trivunić: Ovogodišnje Grdeličko leto bilo jedno od boljih

LESKOVAC

Koncertom Mirze Selimovića i zvanično je završeno Grdeličko leto 2023. Marko Trivunić, direktor Doma kulture u Grdelici, kaže da je iz ugla organizatora sve prošlo veoma uspešno.

„Sve ono što smo planirali, organizovali i realizovali smo po planu. Svaki koncert i manifestacije su bile posebne, specifične na svoj način i posećene. Na ovom Grdeličkom letu su nastupili mnogi, ali su se istakle, naravno, velike zvezde. Leksington bend je održao neverovatno dobar koncert. Horski se pevala svaka pesma. Zatim je Dinča održao takođe odličan koncert, a na kraju je Mirza Selimović oduševio sve prisutne. U toku Grdeličkog leta su održane i manifestacije: Grdelička regata, Sajam vina, Moto skup, Grčko veče u Grdelici, nastupili su i Zoran i Marija, KUD Bratstvo, Ivan i Boda, zatim Isidora i Mihajlo, Gogi Laguna, rok grupa, Flešbek… Sve u svemu, mislim da je završeno još jedno fenomenalno Grdeličko leto, jedno od boljih, a mi se nadamo da će svake godine biti još bolje.“ (kraj) IS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Asd
Asd
9 meseca pre

Nije bilo jedno od boljih,jedino Lexington imao posetu ostali izvođači totalni promašaj.Treba dovesti neke od mlađih izvođača.