Trinaest godina postojanja SNS

LESKOVAC

Povodom svog 13. rođendana Srpska napredna stranka je poslala saopštenje u kome se kaže da ova stranka obeležava 13 godina postojanja i uspešne borbe za jaku, razvijenu i samostalnu Srbiju. Dalje se u saopštenju kaže da „rezultatima pokazujemo da ogromno poverenje koje uživamo među građanima nije slučajno i da smo jedina politička opcija u državi koja ima jasnu viziju, sposobne i vredne ljude koji su spremni da doprinose napretku Srbije. Uspeli smo, zahvaljujući neumornom radu i zalaganju predsednika Aleksandra Vučića i svih naših članova i aktivista, da promenimo Srbiju na bolje. To Leskovčani prepoznaju i redovno pružaju podršku Srpskoj naprednoj stranci i njenim predstavnicima na izborima svih nivoa vlasti.

Leskovčani danas žive u gradu koji, prema ocenama relevantnih institucija, važi za povoljno poslovno okruženje. Veliki broj domaćih i stranih investitora koji ulažu u naš grad, doprineli su unapređenju Leskovca. Šireći stare i otvarajući nove proizvodne pogone, obnavljajući stare simbole Leskovca, učinili smo grad lepšim mestom za život i rad.

Ponosni što smo dobili priliku da preporodimo Srbiju, nastavljamo istim tempom, da sanjamo i ostvarujemo velike snove, da mladima stvaramo šanse zbog kojih ne samo da neće odlaziti, već će se i vraćati da u svojoj zemlji grade svetlu budućnost,” navodi se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare