Trideset šest osoba sa potvrdjenom koronom u Leskovcu, deset korisnika Ustanove za odrasle i starije

LESKOVAC

Kod 36 osoba sa teritorije grada Leskovca i po jedne opština Medvedja i Vlasotince potvrdjen je virus korona , saopštio je Zavod za javno zdravlje.

U poslednja 24 sata stigli su rezultati za 176 testiranih osoba na teritoriji Jablaničkog okruga, za grad Leskovac 164, iz laboratorije Vatreno oko i Batajnica

Od toga 38 rezultata je sa pozitivnim nalazom, 36 osoba sa teritorije grada Leskovca i po jedna sa teritorija opština Medvedja i Vlasotince.

Struktura novopotvrdjenih je 15 zaposlenih, 19 penzionera (od toga 10 korisnika Gerontoloskog centra) tri nezaposlene osobe i jedan privatnik.

Od početka epidemije ukupan broj obolelih na nivou Jablaničkog okruga je 1393 a po opštinama taj broj izgleda ovako : grad Leskovac 1111, Vlasotince 140, Bojnik 31, Lebane 70, Medvedja 39 i dve osobe sa teritorije opštine Crna Trava .

Trenutno se čeka iz laboratorije “Vatreno oko” i   “Batajnica” u Beogradu 96 rezultata sa Jablanickog okruga za osobe koje su uzorkovana u ZZJZ Leskovac I Opstoj bolnici Leskovac u prethodnim danima.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare