Tribine SNS u naseljima Bobište i Ančiki

LESKOVAC

Predsednik Gradskog odbora SNS i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao je na stranačkoj tribini  sinoć u Bobištu

da “postoji velika šansa ” da se u Leskovcu otvori nova fabrika.

“Biće još novih radnih mesta, a ono što želim da vam naglasim jeste da postoji velika šansa da se u Leskovcu otvori nova fabrika, a to je najavio i naš premijer na nedavno održanom mitingu u Leskovcu, a potom i u Kraljevu”, rekao ej Cvetanović članovima i simpatizerima SNS u Bobištu.

On je dodao i da ova lokalna vlast želi da nastavi da radi, da završava ono što je započela , da od Leskovca napravi bolje mesto za život.

„Svi mi okupili smo se večeras kako bi podržali Aleksandra Vučića. Okupili smo se večeras jer bez obzira na nacionalnost, veru, stranku zaslužujemo da živimo u uređenoj i jakoj državi. A takva država je moguća jedino ako je na njenom čelu Aleksandar Vučić”, rekao je Cvetanović.

Na tribini je govorio i Dalibor Jovanović, nekadašnji predsednik Mesne zajednice, član GrO SPS, i sadašnji direktor Poljoprivredne škole u Leskovcu.

„Socijalistička partija Srbije je stala iza jednog kandidata, iza Aleksandra Vučića koji ima snagu i energiju da nas zadrši na putu napretka i razvoja. On nije kandidat samo Srpske napredne stranke, već je kandidat našeg naroda. Na predstojećim izborima jedina partija je Srbija i to je jedan od razloga zašto smo svi ovde večaras zajedno”,  rekao je Jovanović.

Okupljenima se obratila i mlada Andrijana Vasić, koja se posle završenog fakulteta u Nišu vratila u svoje Bobište.

 

Među privrednicima koji su podržali Vučićevu kandidaturu za predsednika Srbije našao se i Nebojša Pavlović, vlasnik preduzeća „Fortuna“ i „Fortuna solar“.

 

SNS je danas tribinu održao i u naselju Ančiki.

(Fotografije : Gradski odbor SNS)

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare