Tribina SPS I JS u Donjem Sinkovcu

LESKOVAC

U organizaciji odbora socijalista i Jedinstvene Srbiji večeras je u leskovačkom naselju Donje Sinkovce održana prva zajednička predizborna tribina stranačke koalicije za predstojeće republičke i lokalne izbore. Na skupu su govorili lider socijalista, Aleksandar Đurović, prvi čovek Jedinstvene Srbije Nenad Filipović i nekadašnji gradonačelnik Gojko Veličković.

Okupiti se zajedno i biti jedinstven u cilju ostvarivanja socijalne pravde, jednakosti i solidarnosti za sve građane Leskovca je već uspeh, naglašeno je večeras na skupu gde su se prvi put odbori SPS i JS predstavili zajedno  građanima za predstojeće lokalne izbore. 

Predstavnici koalicije su posebno istakli da je u ovim kriznim vremenima neophodno sačuvati mir i tom duhu održati izborni proces, kao garanciju za postizanje socijalne jednakosti i pravde, koju danas najviše  trebaju radnici, poljoprivrednici i omladina. Na skupu je najavljen i veći broj tribina, koje će biti održavane tokom novembra i decembra u više gradskih i seoskih područja, o kojima će javnost biti na vreme obaveštena, navodi se u saopštenju.(kraj) saopštenje /SM

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mica
Mica
7 meseca pre

Da li se prestavnik sps-a iz ovog sela,sin policajca i dalje bavi zelenasenjem i prodajom narkotika?