Tri nova vozila za Gradsku upravu

LESKOVAC
Nakon sprovedenog postupka javne nabavke, Gradska uprava grada Leskovca je nabavila tri nova putnička vozila za potrebe odeljenja Gradske uprave za šta je iz budžeta grada Leskovca izdvojena suma od 5,5 miliona dinara, objavljeno je na sajtu grada.

“Radi se o vozilima marke Škoda fabia – putnički automobil, koja su ekonomična i funkcionalna za upotrebu i ona će zameniti već dotrajali vozni park Gradske uprave, gde je za pojedina vozila Gradsko veće grada Leskovca formiralo Komisiju za otuđenje. Jedno od nabavljenih vozila koristiće Odeljenje za finansije, za potrebe terenske kontrole Lokalne poreske administracije, i koristiće ga, po potrebi, Odeljenje za inspekcijske poslove, takođe radi terinskih kontrola. Drugo vozilo će koristiti Odeljenje za društvene delatnosti i lokalni razvoj za potrebe terenskih aktivnosti oko realizacije projekata koje ovo Odeljenje radi sa Kancelarijom za upravljanje javnim ulaganjima i projekata koje realizuje iz sopstvene nadležnosti, dok će treće vozilo koristiti Odeljenje za opštu upravu i zajedničke poslove koje, na osnovu Odluke o Gradskoj upravi grada Leskovca, raspolaže vozilima za potrebe svih organa grada, stara se o održavanju vozila, nabavci delova, goriva i maziva, kao i ostalim poslovima za potrebe čitave Gradske uprave, među zaposlenima ima profesionalne vozače, obavlja prevoz za potrebe mesnih zajednica, mesnih kancelarija, kao i matičara, radi obavljanja čina zaključenja braka izvan službenih prostorija.

Kako je u toku postupak javne nabavke i za terensko vozilo, nakon sprovedenog postupka u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima, terensko vozilo biće raspoređeno u Odeljenju za opštu upravu i zajedničke poslove, za potrebe Štaba za vanredne situacije i Civilne zaštite, a radi transporta agregata, pumpi i ostale opreme koja se koristi u vanrednim situacijama. Ovo terensko vozilo će, po potrebi, koristiti i sva odeljenja Gradske upreva na osnovu prethodno iskazanog zahteva”, navodi se u objavi na sajtu grada.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare