Treći sprat KC Niš ponovo crvena kovid zona

NIŠ

Zbog aktuelne, nepovoljne epidemiološke situacije u Nišu i regionu južne i jugoistočne Srbije, Uprava Univerzitetskog kliničkog centra Niš, donela je odluku, da se treći sprat u novoj zgradi UKC Niš, vrati u kovid režim rada i da se kapaciteti na tom spratu, u punom obimu, ponovo koriste za zbrinjavanje pacijenata zaraženih virusom Sars- Kov- 2.

  U saopštenju se navodi da će niški Univerzitetski klinički centar će i nadalje zbrinjavati i lečiti sva urgentna i najteža stanja, svih pacijenata iz regiona koji gravitiraju ka ovoj zdravstvenoj ustanovi.

                                  UKC Niš, kao najveća zdravstvena ustanova tercijarnog tipa južno od Beograda, raspolaže svim tehničkim i ljudskim resursima i potpuno je spremna da odgovori na sve izazove, u ovim teškim vremenima, izazvanim epidemijom Kovid- 19.

                                 “Podsećamo, da se pacijenti zaraženi koronavirusom zbrinjavaju i u prostoru Klinike za infektivne bolesti, 4. spratu nove zgrade UKC Niš, kao i na nultom spratu, gde je smeštena intenzivna nega, za pacijente čije zdravstveno stanje zahteva intenzivno lečenje”, dodaju iz uprave UKC  Niš.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare