TOV na Sajmu turizma

VRANJE

Na 40. Međunarodnom sajmu turizma, koji u četvrtak počinje u Beogradu na štandu Turističke organizacije grada Vranja biće predstavljeni kulturni i prirodni potencijali grada.

Reč je o naznačajnijoj turističkoj manifestaciji u zemlji i jugoistočnoj Evropi. Slogan ovogodišnjeg sajma je „Odmor te čeka“.

Najavljeno je učešće preko 1100 izlagača koji će predstaviti svoje ponude za predstojeću sezonu. Predstaviće se turističke organizacije, agencije, savezi, hoteli, turoperatori, planinski centri, banje, jezera, gradovi i drugi subjekti turističke privrede.

Na ovoj sajamskoj manifestaciji učestvuje i Turistička organizacija grada Vranja koja će predstaviti kompletnu turističku ponudu, sa akcentom na prirodne potencijale vranjskog kraja.

Svi oni koji posete štand TOV moći će putem brošura, kataloga, flajera, razglednica, suvenira i turističkog filma o Vranju da se bliže upoznaju sa potencijalima grada, Vranjske Banje, planine Besna Kobila i kulturnim nasleđem ovog kraja.

 Drugog dana sajma, 23. februara tačno u podne, na štandu Turističke organizacije Vranje biće priređena promocija vranjske kuhinje i pića.

U isto  vreme uz Sajam turizma odvijaju se još tri srodne manifestacije, Međunarodni sajam vina „Beowine” , Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme ,,HORECA”, kao i sajam suvenira ,,Posetite Srbiju“.

Sajam turizma traje do 25. februara.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare