Topli radijatori

VRANJE

U Vranju su od jutros radijatori topli, potvrdili su novinarima u Javnom preduzeću „Novi dom“. Distribucija toplotne energije od 15. oktobra se isporučuje u 140 hiljada kvadratnih metara stambenog i poslovnog prostora, čime je počela grejna sezona. To je obradovalo većinu korisnika usluga ovog preduzeća, jer uprkos činjenici što je spoljašna temperatura vazduha visoka za ovo doba godine u stanovima je hladno.

„Na početku grejne sezone dužina grejanja zavisiće od maksimalnih dnevnih tempetaratura. Energenata ima, a obezbeđen je i stalni dobavljač. Grejanje ćemo isključivati u toku dana, jer su dnevne temperature visoke, a po potrebi će biti usključivano uveče“, ističe  direktor ovog javnog preduzeća Gorana Petrović.

On dodaje da će za nekoliko dana i zgrada Gradske uprave u Vranju biti povezana na novi toplovod, a kasnije i ostale javne ustanove u gornjem delu šetališta.

„Novi dom“ je i ove godine među preduzećima koja su dobila najbolju bonitetnu ocenu u Srbiji, te će se truditi da zadrže kvalitet usluga i poslovanja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare