“Toplana” poklanja gradu 71 milion, Djordjević najbolji kandidat za direktora

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca  Goran Cvetanović rekao je da je v.d. direktora Javnog preduzeća “Toplana” Jovica Djordjević “najbolji kandidat”  za mesto direktora ovog preduzeća a po konkursu koji je u toku.

On je pohvalio Djordjevića na današnjoj sednici Gradskog veća nakon što je ovaj izneo podatak da je “Toplana” poslovnu 2016. godinu završila uspešno i ostvarilo dobit u iznosu od 71.839.619 dinara, koje poklanja graadu.

“Nadzorni odbor preduzeća doneo je odluku da celokupnu dobit prenese osnivaču odnosno gradu Leskovcu”, rekao je Djordjević.

 

Tokom današnje sednice Gradsko veće je usvojilo i predlog rešenja kojim se otudjuje gradsko gradjevinsko zemljište, površine 316 kvadratnih metara, u korist Srboljuba Nisića iz Leskovca za iznos od 220.720 dinara. Nisić se obavezuje da u roku od 30 dana uplati iznos novčanih sredstava na račun grada Leskovca i da pristupi potpisivanju ugovora o otudjenju.

Nakon zaključenja ugovora o otudjenju, Služba za katastar nepokretnosti u Leskovcu izvršiće neophodne izmene u katastru.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare