Tončev ustupio jednu ministarsku platu porodici Marinković iz Crne Trave

CRNA TRAVA

Ministar zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština Novica Tončev je, prilikom jučerašnje posete, odlučio da ustupi jednu ministarsku platu porodici Marinković iz sela Kalna, saopšteno je iz njegovog kabineta.
Predstavnici Kabineta i ministar Tončev obišli su dve poredice Mladenović i porodicu Marinković, a najmlađi članovi su se obradovali kompjuterima, biciklima, i slatkišima, navodi se u saopštenju.

„U Crnu Travu sam došao sa predstavnicima mog Kabineta kako bismo obišli najugroženije porodice i obezbedili im neophodnu pomoć. Takođe sam popričao sa članovima domaćinstva o vanrednoj situaciji u kojoj su se našli, ali i opštem stanju i uslovima za život. Ovo mi je veoma važno jer želim da ljudi znaju da im je moj Kabinet uvek na raspolaganju za pomoć i podršku. Odlučio sam i da ustupim jednu moju ministarsku platu za pomoć porodici Marinković iz sela Kalna, kojih je ukupno sedmoro u domaćinstvu, kako bi nabavili hranu za stoku, a time obezbedili razvoj domaćinstva. Situacija u nerazvijenim opštinama je zaista nezahvalna, ali sa planom Vlade Republike Srbije za razvoj ovakvih opština uveren sam da ćemo brzo imati konkretne rezultate.“ izjavio je Tončev.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare