“TomorrowLe” 2020

LESKOVAC

Festival elektronske muzike “TomorrowLe“ održan je po četvrti put. Ovaj projekat čija je svrha razvoj kulturnih potreba dece i mladih i unapređenje njihovih znanja i veština kroz organizaciju muzičkih koncerata i edukativnih radionica u oblasti elektronske muzike, podstiče i afirmiše mlade talentovane didžejeve.

Zbog epidemiološke situacije ove godine nije bilo moguće organizovati klasičan format festivala sa publikom, pa je u delo sprovedena ideja da se nastupi didžejeva organizuju i snime na kultnim lokacijama u Leskovcu i okolini, te da se ti snimci postave na zvaničnim “Fejsbuk”, “Instagram” i “YouTube” profilima festivala. Prvi od dva događaja snimljen je u kanjonu reke Vučjanke, na kojem su priliku da svoj “melodic & deep house” set u kombinaciji sa jedinstvenim gitarskim rifovima predstave Nikola Pantić (Pantix – DJ) i Aleksa Paskaš (Paskash – gitara).

Drugi događaj realizovan je u Leskovcu, na letnjoj pozornici Doma kulture i biće objavljen uskoro.

“TomorrowLe“ je festival elektronske muzike koji je u prethodne tri godine ugostio brojne muzičke zvezde kao što su: hip-hop grupa “Bad Copy”, beogradski didžejevi “Erick Kasell”, “Divolly & Markward”, “Smeng”, beogradski reper i producent Slobodan Veljković Coby, mlada banjalučka rep senzacija Đorđe Čarkić Klinac, a priliku da na velikoj bini nastupa rame uz rame za poznatim izvođačima i njihovim idolima, pred ogromnom publikom, imalo je preko 20 mladih neafirmisanih didžejeva. Ukupna posećenost festivala bila je blizu 10.000 ljudi za tri godine.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare