Tokom vikenda predviđene pozorišne predstave i filmovi

VRANJE

Na repertoaru Pozorišta „Bora Stanković“ u Vranju, u petak,18. juna, od 20 sati je predstava „Kude mi je žena“, rediteljke Lilijane Ivanović.

Dečja predstava „Žurka kod plavog zeca“ u režiji Žetice Dejanović, je u nedelju, 20. juna, od 12 sati, a dva dana kasnije, u utorak, 22. juna, komad „Autoputem“ koju je  režirala Ana Đorđević. Početak je u 20 sati.

Kada je u pitanju bioskopski repertoar Vranjanci će moći da pogledaju dva filma.

Tako je, u subotu, 19. juna, u terminu koji je predviđen za najmlađe gledaoce animirani avanturistički film „Luka“ u 3D formatu. Reč je o  zabavnoj i srdačnoj avanturi i prijateljstvu dvojice tinejdžera tokom jednog leta. Međutim, njihove bezbrižene dane ugrožava jedna dobro čuvana tajna – oni su zapravo morska čudovišta iz drugog sveta, onog ispod vodene površine.

Istog dana u večernjem terminu, od 20 sati, ljubitelji filmske umetnosti imaće priliku da pogledaju film „Paklene ulice 9“. U pitanju je najnoviji nastavak sage koja traje skoro dve decenije. Dom Toreto vodi miran život sa suprugom i sinom, ali oni znaju da opasnost uvek vreba. Ovog puta pretnja će primorati Doma da se suoči sa gresima iz svoje prošlosti, kako bi spasio one koje voli.

Karte za pozorišni i bioskopski repertoar zainteresovani mogu kupiti na biletarnici Pozorišta u Vranju.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare