„Tim 42“ poziva građane da im prijave ekološke probleme

LESKOVAC

Iz udruženja „Tim 42“ pozivaju građane Leskovca i okolnih mesta da, ako u svojoj okolini prepoznaju ekološki problem (zagađenje vode, vazduha, zemljišta i slično) za koji smatraju da je potrebno da se što pre reši, se jave ovom udruženju. „Tim 42“ će se zajedno sa građanima obratiti nadležnim službama, pružati pravnu i administrativnu podršku u toku postupka u cilju rešavanja problema. kao i informisati javnost o ekološkim problemima sa kojima se građani suočavaju.

Aktivnost se sprovodi u okviru projekta „Povezivanje: ka većoj vidljivosti organizacija civilnog društva i većem učešću građana“, koji realizuje Fondacija Ana i Vlade Divac uz podršku Balkanskog fonda za demokratiju Nemačkog Maršalovog fonda SAD (BTD).

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
mile
mile
2 godine pre

Meni se čini da je grad pregusto naseljen. Toliko ložišta na malom prostoru. Pa se onda čudimo odakle dim u vazduhu. A svi grejemo više nego što nam treba, a onda tražimo od grada da rešava matematički nemoguće probleme.
Isto se odnosi i za upotrebu plastike. Mi se ne odričemo plastičnih kesa, ali od nekog tražimo da reši problem sa njima. Rešili smo problem komunalnog otpada sa deponijom, a ona smrdi kilometrima okolo, a uvećava se svakodnevno. Umesto da se trude da se uvede reciklaža, da se smanji količina koja se baca na deponiju.

Milos
Milos
2 godine pre

Milos poziva “Tim 42” da dođu u Đermanovićevu ulicu u Leskovcu i uvere se sami o zagađenju vazduha i zemlje

mile
mile
2 godine pre
Odgovori  Milos

Čini mi se da neko treba da Vas štiti od Vas samih.