I ti možeš da inspirišeš

LESKOVAC

Projektom “I ti možeš da inspirišeš!”, koji Volonteri Donorske mreže Srbije realizuju u okviru projekta „Mladi su zakon 2016 – Jablanički i Pčinjski okrug“, koji realizuje Udruženje Narodni parlament, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije ,  predviđeno je  da se na više načina (prezentacijom dostupnih mogućnosti, oslikavanjem javnih površina zajedničkim snagama mladih opšte populacije i mladih sa posebnim potrebama, a u saradnji sa Školom za osnovno i srednje obrazovanje „11. oktobar“ i Školom za tekstil i dizajn) vrši promocija pomenutih mogućnosti, kao i primera dobre prakse, kako bi se mladi motivisali da uzmu stvar u svoje ruke i iskoriste mogućnosti koje su im dostupne, a sve u cilju promocije razumevanja, tolerancije i jednakih šansi za sve mlade.

U okviru pomenutih aktivnosti mladi će pored motivacionih motiva, poruka i linkova sajtova na kojima mogu pronaći razne mogućnost slikati i portrete osoba koje potiču sa prostora Jablaničkog okruga, a koje su svojim ličnim radom i zalaganjem s jedne strane postigle uspeh u životu, dok s druge strane doprinele pozitivnoj promociji kraja iz koga potiču. Cilj ovoga je da se mladima da primer dobre prakse i podsticaj da i oni na osnovu ličnog rada i zalaganja mogu da uspeju u životu, tj. da budu ti koji će da inspirišu druge mlade da krenu u ostvarenje svojih snova.

Shodno tome, pozivamo sve zainteresovane da u periodu od 26. septembra do 06. oktobra pošalju predlog osobe čiji bi portret voleli da bude naslikan na ogradi Gradske autobuske stanice u Leskovcu. Potrebno je navesti:
– ime i prezime osobe koja se predlaže,
– nešto o njemu/njoj, njegovom/njenom radu i uspehu tj. zbog čega se dotični/a predlaže,
– njegov/njen kontakt (kontakt nekog od članova porodice), kako bismo ga/je u slučaju da bude izabran/a kontaktirali i pitali za dozvolu da njegov/njen portret bude naslikan.
Potrebne podatke možete poslati, a takođe i zatražiti dodatne informacije na:
– mejl: aleksandar_nesic@dm.org.rs
– broj: 0616537974 ili
– fejsbuk stranici: facebook.com/dm.org.rs/

Nakon završetka konkursa biće javno objavljena imena osoba čiji će se portreti raditi, a realizacija će biti krajem oktobra tekuće godine.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare