Teška situacija u brdsko-planinskom delu opštine Vlasotince

VLASOTINCE

Na području vlasotinačke opštine trenutno je najteža situacija na putu Vlasotince – Jastrebac – Donja Lopušnja – Bistrica, koji je neprohodan i gde visina snega iznosi i do 70 centimetara, saopšteno je iz kabineta predsednika opštine.

“Otežano je kretanje i na ostalim opštinskim putnim pravcima u brdsko-planinskom delu opštine. Mehanizacija se teško probija. Očekuje se da ovaj pravac tek sutra bude prohodan. Savet je svima koji ne moraju da ne kreću na put, pogotovo ne bez zimske opreme”, kaže načelnik Opštinske uprave i član Štaba za vanredne situacije Marjan Stanković, navodi se u saopštenju.

Mehanizacija trenutno pokušava da se probije i na putu D. Dejan – G. Dejan – Zlatićevo – Jakovljevo – Tegošnica, kao i na putnom pravcu Vlasotince – D. Lomnica – Sredor – Lipovica.

“Situacija na terenu pogoršana je sinoćnjom snežnom olujom. Solju i rizlom posipaju se i ulice u samom Vlasotincu, kako bi se sprečila pojava poledice”, kaže načelnik Štaba za vanredne situacije Opštine Vlasotince Ivan Stanković, navedeno je u saopštenju.

Foto: Opština Vlasotince

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare