Teniserke Nađa Mladenović i Anja Stanković šampionke regiona

NIŠ

U Nišu se na terenima Teniske akademije Živković tokom vikenda igralo Prvenstvo regiona Teniskog saveza istočne Srbije  u konkurenciji tenisera i teniserki do 12 i do 16 godina. U konkurenciji teniserki, u obe starosne kategorije, šampionske titule su završile u rukama teniserki Teniske akademije Živković iz Niša.

 Nađa Mladenović  je osvojila titulu u konkurenciji do 12 godina, ona je u finalu bila bolja od klupske drugarice Ive Stojančić. Rezultat je bio 2:0. U ovoj konkurenciji trećeplasirane su bile Danica Marjanović i Hana Ilić, a kod tenisera su Radovan Petrović i Đorđe Pešić stigli do treće pozicije.  

                     Šampionka regiona do 16 godina je Anja Stanković, teniserka Teniske akademije Živković. Anja je, takođe, u finalu bila bolja od klupske drugarice Anastasije Stoiljković i meč završila sa 2:0. Treća je bila Anastasija Cvetković. Kod tenisera u ovoj konkurenicji titula je izmakla Nikoli Joviću, on je stigao do vicešampionske titule, a treće mesto su podelili Ognjen Milenović i Aleksandar Žikić.

                     Važno je napomenuti da su Anastasija Cvetković i Ognjen Milenović ranije tokom januara stigli do vicešampionske titule na Prvenstvu regiona Teniskog saveza istočne Srbije do 14 godina, a Aleksandar Žikić je i na tom turniru bio treći. Od ostalih tenisera i teniserki  akademije, značajne rezultate tokom januara su ostvarili i Jevrosima Mitić i Darija Ilić, bile su treće na Prvenstvz regiona Teniskog saveza istočne Srbije do 14 godina.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare