Tamara Milenković Kerković : Hvala Nišlijama, bićemo vaš glas u Narodnoj skupštini

Iako zvaničnih rezultata Gradske izborne komisije još nema, a “bitka” za vlast u Beogradu traje, izvesno je da su velika izlaznost građana u Nišu sa preko 60% , istrajni i odlučni “kontrolori” opozicionih stranaka, među kojima i preko 400 članova biračkih odbora Patriotskog bloka Dveri-POKS, pokazali nikad gore rezultate parlamentarne liste SNS, navodi se u saopštenju Dveri i Tamare Milenković-Kerković.

” Predsednički kandidat Patriozskog bloka Boško Obradović osvojio je prema Izbornom štabu Dveri Niš 5.33 odsto ili 7112 glasova, dok je parlamentarna lista Patriotskog bloka u Nišu osvojila 4.89 procenata glasova Nišlija. I pored istraživanja javnog mnenja i kladionica koje su Dverima predviđale duplo manji rezultat, uprkos dugogodišnjoj minimalnoj zastupljenosti Dveri u niškim lokalnim medijima, Patriotski blok čiji su nosioci Dveri i POKS ostvarili su uspeh, kako u Nišu tako i u Srbiji, i pokazali da građani ne pristaju monopolizaciju političkog prostora i podelu na jednu vladajuću i jednu opozicionu opozicionu snagu koje treba da se smenjuju na vlasti.
Izbori će se u Nišu okončati tek ponavljanjem izbora na 4 biračka mesta. Potpredsednica Dveri i predsednica Gradske organizacije Dveri Niš prof.Tamara Milenković Kerković koja će biti narodna poslanica sa liste Patriotskog bloka u svom obraćanju Nišlijama je izrazila zahvalnost Nišlijama na poverenju a članovima biračkih odbora ispeed Dveri veliko poštovanje za izuzetne napore tokom izbornog dana za čuvanje izborne volje građana od krađe.

” Poštovane Nišlije, u ime Srpskog pokreta Dveri i u svoje ime zahvaljujem se na poverenju koje ste iskazali našoj politici ali i na hrabrosti da se za nju založite.
Ja ću biti vaš zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srbije i nastaviću našu borbu kroz sve institucije za naše zajedničke ciljeve:

  • Za podršku domaćem privredniku i poljoprivredniku
  • Za podršku svim porodicama, majkama, samohranim majkama i samohranim očevima.
  • Boriću se za mlade i njihov ostanak u zemlji kroz pravo na kvalitetno obrazovanje, pravo na prvo zaposlenje i pravo na prvi stan i osamostaljenje od roditelja.
  • Nastaviću borbu koju su Dveri zajedno sa građanima započele za zdrav vazduh, vodu, zemlju i hranu.
  • Insistiraću na ispravljanju nepravdi prema penzionerima, radnicima iz pljaškaških privatizacija, oštećenim i diskriminisanim bankarskim klijentima, osobama sa hendikepom, ženama preduzetnicama, ženama sa sela… Biću njihov glas u Narodnoj skupštini i inicirati nove zakonske predloge u njihovu korist.

Posebnu pažnju posvetiću onome što mi je najviše na srcu a to je moj Niš.
Osećamo snažnu podršku Dverima i meni lično na svakom koraku. Nišlije u nama vide hrabre borce i istinske zaštitnike. To ćemo poverenje opravdati i uskoro Nišlijama predstaviti Program za naš Grad. U narednom periodu otvoriću Kancelariju narodnog poslanika Tamare Milenković Kerković, otvorenu za sve građane Niša.
Od ovog trenutka Dveri započinju borbu za Niš, za novog gradonačelnika i za povratak dostojanstva Nišlijama.

Pridružite nam se, da vratimo što pre Niš Nišlijama”, navodi se u saopštenju

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare