“Svi za jednog-jedan za sve”: I mi smo sad glasali protiv odluke Gradske izborne komisije

LESKOVAC

Gradska izborna komisija Grada Leskovca  je 4. januara 2024. godine objavila konačne rezultate lokalnih i republičkih parlamentarnih izbora održanih 17. decembra 2023. godine.
Potpunije informacije radi,
lista „ŽIVETI SLOBODNO-MARINIKA TEPIĆ-ZDRAVKO PONOŠ (DEMOKRATSKA STRANKA – SRCE – STRANKA SLOBODE I PRAVDE) i
lista „NARODNI POKRET SRBIJE LESKOVAC – MIROSLAV ALEKSIĆ – ZA LESKOVAC ZAJEDNO – DR NENAD ZDRAVKOVIĆ“  nisu jedine glasale protiv usvajanja  odluke Gradske izborne komisije Grada Leskovca.
Lista „SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE – DR ALEKSANDAR RANGELOV“ je takođe glasala protiv odluke Gradske izborne komisije Grada Leskovca o konačnim rezultatima lokalnih izbora održanim 17. decembra 2023. godine.  

Preciznosti radi moramo dodati da je
naša lista učestvovala samo na lokalnim izborima, ali ne i na republičkim parlamentarnim.
Zbog toga nismo imali pravo da učestvujemo u glasanju o konačnim rezultatima republičkih parlamentarnih izbora.

Udruženje građana “Svi za jednog, jedan za sve – dr Aleksandar Rangelov” u potpunosti podržava zahteve učesnika protesta ispred RIK-a, svih opozicionih poslanika koji su štrajkovali glađu, udruženja “Studenti protiv nasilja” i svih demokratski orijentisanih građana Srbije koji znaju da su na upravo održanim neregularnim izborima njihovi glasovi pokradeni.
Neregularnost izbora se ogleda u lošem stanju biračkih spiskova usled sistematske zloupotrebe fiktivnih prebivališta radi ostvarivanja biračkog prava.
Masovna fiktivna prebivališta govore da je u pitanju  svesno i namerno kršenje nekoliko zakona (o lokalnim izborima, o prebivalištu i boravištu, o jedinstvenom biračkom spisku) od strane državnih organa čiji je osnovni zadatak da obezbede njihovu primenu.
“Fantomski birači” je naziv koji je narod smislio za ovu kriminalnu društvenu pojavu.

Ističući primer svoje ćerke, Aleksandar Rangelov je upozorio javnost na zloupotrebe državnih organa još u vreme predsedničkih i parlamentarnih izbora 3. aprila 2022. godine.
Tada je otkriveno da je neko falsifikovao  mesto njenog prebivališta i adresu u naselju “Dubočica” zamenio adresom u selu Mala Kopašnica.
Zbog toga je ona tada morala da glasa na biračkom mestu broj 167 u pomenutom selu u kome niko od članova njene porodice nikada nije bio, a kamoli živeo.

Od izbora 3. aprila 2022. godine do izbora 17. decembra 2023. godine razmere zločina u našoj zemlji su postale neslućene.
Sada je kristalno jasno da su nemoć građana i kontinuirano zločinačko delovanje državnih organa odgovorni za raspad Jugoslavije i umiranje Srbije kome upravo svedočimo, saopštilo je Udruženje građana “Svi za jednog, jedan za sve – dr Aleksandar Rangelov”. (kraj) saopštenje/SA

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Lošmi
Lošmi
5 meseca pre

Čas glasaju kao vlast čas kao opozicija, daj neka se jednom opredele za koga su ili mogu sa svima zahvaljujući svojoj političkoj kulturi.

Rangi Autoritarov
Rangi Autoritarov
5 meseca pre
Odgovori  Lošmi

Zgodnu frojdovsku omašku, izrekao je onaj njihov simpatizer, na njihovom skupu, a koja glasi “Svi za jednog, jedan za sebe” 🙂