Svi odbornici DS prešli u SNS

VLADIČIN HAN

Svih šestoro odbornika sa liste Demokratske stranke u Vladičinom Hanu prešlo je u SNS, saopštili su danas naprednjaci.
Na lokalnim izborima održanim 24.04.2016. godine lista Srpske napredne stranke u Vladičinom Hanu je osvojila 18 odborničkih mandata od ukupno 37 mesta u lokalnoj skupštini.
“Ubedljiva pobeda Srpske napredne stranke na lokalnim izborima u Vladičinom Hanu je istorijski rezultat, koji je dokaz ozbiljnosti i odgovornosti građana opštine Vladičin Han”, navodi se u saopštenju u kome se dodaje da to što su odbornici sa liste DS postali deo odborničke grupe SNS “ još jedna potvrda, dokaz i podrška uspešnoj politici koju vodi Srpska napredna stranka”.
Tim što su postali člnaovi SNS, odbornici DS “ nedvosmisleno pokazuju čvrstu veru u politiku koju Srpska napredna stranka sprovodi na lokalnom i republičkom nivou”, dodaje se u saopštenju.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Vladičinom Hanu smatra da je donešena ispravna odluka koja je u najboljem interesu opštine Vladičin Han i njenih građana u cilju nastavka započetih poslova i obezbeđivanja stabilnosti i bolje perspektive za tu opštinu , dodaje se u saopštenju.

1
Ostavite komentar

avatar
1 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
1 Autor komentara
Djurica Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Djurica
Gost
Djurica

Kad pre?

Проститутки Бишкека