Sutra uveče na Bubnju koncert “Muzikom za ljubav i mir u svetu”

NIŠ

Sutra uveče na Bubnju od 21.00 sati Omladinska filharmonija “Naissus” održaće besplatan koncert na otvorenom pod nazivom “Muzikom za ljubav i mir u svetu”.  Publika će, prema najavama organizatora moći da čuje četiri operske arije i četiri instrumentalna dela. Specijalni gosti su meksički sopran Naivi Martinez i sopran Zorica Belić.

Danas je ovim povodom u Gradskoj kući priređen prijem za poznatu meksičku umetnicu Naivi Martinez , u operskim krugovima priznati sopran . Nju je ugostio gradonačelnik Niša Darko Bulatović sa saradnicima.  Ova  poznata umetnica po drugi put nastupa u Nišu.  Publika je Naivi Martinez imala prilike da čuje na Novogodišnjem koncertu posvećenom Pavarotiju, koji je održan početkom godine.

U amfiteatru u Spomen-parku Bubanj nastupiće 65 članova Omladinske filharmonije Autobus koji će na svakih 10 minuta do Bubnja besplatno voziti od 20 do 21 sat sa Trga kralja Aleksandra a poto će vraćati  publiku i nazad u centar grada.

Organizatori se nadaju da će koncert postati gradska manifestacija kako zbog značaja klasične muzike, tako i zbog samog grada.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare