ALEKSANDAR VUČIĆ SUTRA U LESKOVCU

LESKOVAC

 

Predizborni miting Srpske napredne stranke  biće održan sutra sa početkom u 12 sati u leskovačkoj hali sportova. Na mitingu će govoriti lider SNS-a i predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, najavio je predsednik GrO SNS u Leskovcu Goran Cvetanović na konferenciji za novinare.

“Biće tio okupljanje koje će pokazati jednisvo naših sugrađana, koji se zalažu za ideju o boljoj i naprednijij Srbiji. Ovaj miting koji će predvoditi premijer Vlade Srbije i predsednik SNS-a Aleksandar Vučić biće prilika da ukažemo na neke od najvažnijih rezultata ove Vlade, ali i da se zahvalimo građanima Srbije što su bili odlučni u nameri da podrže put teških ali naophodnih reformi. Iako smo se suočavali sa brojnim izazovima u protekle dve godine uspeli smo da stabilizujemo stanje u zemlji, smanjimo javni dug, rekordnu nezaposlenost, budžetski deficit. Sve to dugujemo našim građanima koji su nam bili nesebična podrška, rekao je Cvetanović, pozivajući građane Leskovca, bez obzira na zanimanje i obrazovanje, da dođu na miting.

Na sutrašnjem mitingu uz SNS će biti i lokalni koalicioni parteri ove stranke, SDPS, PUPS, Aktivna Srbija, SNP, Pokret socijalista, PSSS, SPO, Monarhistička stranka, kao i Nova Srbija, koja na lokalu ima posebnu listu. Sve osve stranke obejediniće parola „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“. Podršku ovoj koaliciji dao je Pokret veterana, kao i Odbor za ljudska prava.

Na pitanje novinara JUGpressa da li je sutrašnji miting samo miting SNS ili i koalicionoh partnera sa zajedničke liste, Cvetanović je rekao da će na  mitingu učestvovati i lideri koalicionih partera SNS-a iz njihovih centrala.

 

Na pitanje JUGpressa koliko se ljudi oočekuje na mitingu i da li će oni dolaziti autobusima iz drugih krajeva Srbije Cvetanović je rekao da ne zna da li će biti autobusa i da se  očekuje da će doći  će doći oko 10.000 ljudi, dok je kapacitet sale 7.500 do 8.000 mesta, tako da će ispred hale biti postavljen video bim.

Budući da će Aleksandar Vučić posetiti Leskovac isključivo kao lider SNS-a, drugih aktivnosti sem ovog mitinga neće biti, rečeno je na konferenciji.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare