Surduličani igraju u Subotici

SURDULICA

Radnik u okviru 16.kola prvenstva gostuje njemu najsevernijoj superligaškoj tački, ekipi Spartaka u Subotici.

Uvek interesantni susreti ova dva tima, uglavnom neizvesni i sa dosta očekivanja.

 Radnik u dobroj formi nakon serije dobrih rezultata u prvenstvu i kup takmičenju u ovaj meč ulazi sa dosta optimizma, iako respektuje domaćina meča, veruje da se iz Subotice može vratiti zadovoljan:

„Sigurno je da idemo jednoj ekipi koja je dugi niz godina u gornjem delu tabele. Spartak je jedna mlada ekipa koja igra agresivni fudbal, imaju jako dobre pojedince i odlično igraju kući. Što se nas tiče smatram da smo u dobroj formi, puni smo samopouzdanja, pravimo dobre rezultate i očekujem da odemo u Suboticu i pokažemo ponovo karakter i da napravimo pozitivan rezultat.“ – kaže trener Đorđević i dodaje da su stručnom štabu na raspolaganju skoro svi igrači za predstojeći susret:

„Par dana pre svakog meča već imam u glavi sastav prve postave, medjutim moraju se imati u vidu faze umora igrača, odrađivanje kartona i sitne povrede što utiče na sastav. Brković je opet dobio manju nezgodu tetive, pa ćemo videti dal će se oporaviti za meč, a ostale smo malo zarotirali u kup utakmici i neke odmorili, tako da ćemo videti“

Utakmica Spartak – Radnik igra se u ponedeljak, 30.novembra na Gradskom stadionu u Subotici, a početak susreta zakazan je za 16:00. TV Arena obezbedila je multi TV prenos susreta.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare