„Super autobus“ posetio Leskovac

LESKOVAC

 

Mobilni edukativni tim „Super autobus“,  nastavljajući ciklus letnjih aktivnosti na otvorenom i nakon aktivnosti održanih u Bujanovcu, Aleksinacu i Beogradu, obradovali su  danas i mališane iz Leskovca.

U gradskom parku oni su mogli da uče, igraju se i razvijaju svoju kreativnost kroz druženje sa članovima „Super autobus“ tima.

„Organizacija SOS dečja sela Srbije imaće u Leskovcu aktivnosti namenjene našoj ciljnoj grupi, deci. To su razne kreativne aktivnosti, namenjene deci bilo kog uzrasta, praktično su dobrodošli svi, od male dece do onih koji imaju i 18 godina. Cilj nam je da se zabavimo, ispunimo svoje slobodno vreme s obzirom da je sada raspust. Do sada smo uvek nailazili na oduševljenje. U početku oni polako ispituju teren, dok vide ko smo, šta smo, ali kako vreme odmiče sve su otvoreniji i sve više žele da se igraju i sarađuju sa nama“ kaže edukatorka „Super autobus tima“ Marija Zdravković.

Tokom prošle godine tim “Super autobusa” prošao je kroz više od 15 gradova u Srbiji, a u kreativno – edukativnim sadržajima učestvovalo je više od 1.500 dece. U planu je da ovog leta „Super autobus“ obilazi opštine na jugu Srbije i organizuje kreativne i edukativne  aktivnosti, kojima će deci širom Srbije omogućiti da kvalitetno ispune vreme, razvijaju nova znanja i veštine i uživaju u druženju sa edukatorima.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare