Suđenje Kantaru zbog pretnji Živkoviću

Dejan Nikolić Kantar

Zbog ugrožavanja sigurnosti bivšeg načelnika Policijske uprave Vranje Igora Živkovića, održaće se suđenje Dejanu Nikolića Kantaru u sudnici Okružnog (Centralnog) zatvora u Beogradu.

Poslednje ročište održano je početkom septembra u Osnovnom sudu u Vranju, tada je na početku suđenja Nikoliću pozlilo, te je pozvana hitna pomoć i posle ukazane lekarske pomoći, on je iz Osnovnog suda upućen u Centralni zatvor u Beogradu.

Glavni pretres u ovom slučaju odlagan je više puta iz istog razloga, što se dešavalo i u drugim postupcima koji se vode protiv Nikolića.

Advokatica Hristina Đorović otkazala punomoćje Nikoliću u ovom postupku na tom ročištu, kao i drugi advokati pre nje dok se neki advokati koji su ga zastupali nisu ni pojavljivali u sudnici.

U aprilu 2021. godine Nikolić je ispred Policijske uprave u Vranju, Živkovića vređao u prisustvu policijskih službenika koji su i svedoci u postupku.

Nikolić je više puta osuđivan zbog ugrožavanja sigurnosti i neovlašćemog organizovanja igara na sreću a protiv njega se trenutno vode  još dva postuka zbog pretnji zaposlenom u Okružnom zatvoru u Beogradu i nasilja prema bivšoj devojci. 

(Kraj) DC/AS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare