Stranka Slobode i pravde: Još jedna laž u nizu Srpske napredne stranke

NIŠ

Prepiske funkcionera Srpske napredne stranke iz Niša koja je dospele u javnost, konačan su dokaz da su upravo oni organizatori divljanja stranačkih vojnika iznad naših glava tokom policijskog časa. Bakljadama su ugrozili bezbednost sve naše dece i svih nas, a uvredljivom pesmom sa razglasa su ugrozili bezbednost Dragana Đilasa i njegove porodice, saopštio je.

“Prepiska koja je objavljena u medijima, a u kojoj su u optuživanju svojih članova zbog slabog odaziva i neučestvovanja u “stranačkim zadacima”, konkretno bakljadi, najglasniji Nenad Stanković, portparol Direkcije za javni prevoz, i Bratimir Vasiljević, predesednik opštine Pantelej pokazuje da čak ni stranački aktivisti neće da učestvuju u divljanju za vreme policijskog časa. Podsetiću vas da je Bratimir Vasiljević demantovao svoje učešće u bakljadi na Somborskom bulevaru i pravdao se da je samo “delio pakete penzionerima”. Čak se i Gradski odbor SNS, pa i sam predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ogradio od bakljada i demantovao učešće njegove stranke. Laži su glavna odlika ove vlasti, a manipulacija osnovno oruđe u borbi sa neistomisljenicima.

Nišlije znaju ko se i po čijoj naredbi penje na naše krovove za vreme policijskog časa i zato pitam dokle će vlast u Nišu ponižavati građane, zloupotrebljavati resurse i zašto za njih ne važe zakoni koje važe za sve ostale? Očekujemo od gradskih funkcionera u Nišu da priznaju učešće u bakljadama, podnesu ostavke na svoje funkcije i da budu kažnjeni u skladu sa zakonom Republike Srbije”, nacodi se u saopštenju koje potpisuje poverenik SSP Niš Vojkan Vojinović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare