Stevčić objašnjava jučerašnje saopštenje

LESKOVAC

Poverenik GrO “Nema nazad – iza je Srbija Sasa Stevcic danas je poslao još jedna dopis koji objavljuemo u integralnoj verziji, kako je i stigao u našu redakciju.

SAOPŠTENJE

Na osnovi pisanja MEDIJA,u vezi naseg patriotskog pokreta “Nema nazad- iza je Srbija,koji predvodi PVL. general u penziji “BOZIDAR DELIC,,i koji je u novom sazivi parlamenta RS. izglasan za podpredsednika narodne skupstine,zasluzuje da pojedini mediji prenesu izvorno tekst kako glasi,a odnosi se na:

  1. Mi nemamo nista protiv gej osoba vec na nacin koji oni to propagiraju , vrse pritisak na vecine ljude punih 8 dana koje uopste to ne interesuje,izmoravaju nasu policiju i drzavu.
    2.Smatramo da nama nije to sada potrebno ner imamo dosta vaznijih problema ,kao problemi Srpske nejaci na KiM,i njihovog opstanka na okucnici,
    3.Ako su nezadovoljni gosti koji hoce da defiluju po Srbiji,nek to rade kod njihovih kuca i drzava jer su njihov proizvod.
    Ono sto bas nije realno od strane Vase da se mi ne oglasavamo po pitanju KiM,pa samim tim vam saljem zvanican stav pokreta “NEMA NAZAD-IZA JE SRBIJA,, TE Vas molim da to objavite citaocima da ne ostane nedoreceno.

S obzirom da su EU i NATO pakt otvoreno sgali na stranu ilegalne šiptarske vlasti na Kosovu i Metohiji pozivamo zvanični Beograd da se momentalno povuče iz svih pregovora pod pokroviteljstvom zapada i zatraži prijem članstvo ODKB

Prema osnivačkim i zvaničnim aktima ODKB ima „Ciljeve održavanja mira, međunarodne i regionalne bezbednosti i stabilnosti, zaštita na kolektivnoj osnovi nezavisnosti, teritorijalne celovitosti i suvereniteta zemalja-članica, prioritet je u primeni opšte prihvaćenih političkih sredstava. ODKB deluje, na očuvanju demokratskog poretka, osnovanog na opštepriznatim principima međunarodnog prava. Osnovni pravci delatnosti ODKB je razvijanje višestrane političke saradnje, razvijanje i saradnja u vojnoj oblasti, protivdejstvo međunarodnom terorizmu i ekstremizmu, nezakonitoj trgovini narkotika, oružja i drugih sredstava ugrožavanja.
GrO “Nema nazad – iza je Srbija,,
Poverenik Sasa Stevcic.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sara
Sara
1 godina pre

Kuku si ga nama sa ovakvim poverenicima …