Stefanović obišao radove na izgradnji Regionalnog centra za vanredne situacije

VRANJE

Regionalni centar za vanredne situacije u Vranju trebalo bi da bude završen do 2021. godine, izjavio je potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji je, od juče, u dvodnevnoj poseti Pčinjskom okrugu.

Stefanović je izrazio zadovoljstvo što radovi na izgradnji Regionalnog centra za vanredne situacije u Vranju teku predviđenom dinamikom.

„Do polovine 2020. godine završićemo prvu fazu radova, i drago mi je da će Sektor za vanredne situacije 2021. dobiti jedan moderan objekat“, rekao je  Stefanović.

On je dodao da će to biti trening centar u kome će vatrogasci, kroz obuku, sticati neophodna znanja i veštine, kako bi u svakom momentu bili spremni da pravovremeno odgovore i pruže pomoć građanima ovog dela Srbije.

Ovim centrom, uz nabavku novih vozila i opreme i povećanje kapaciteta u ljudstvu, građani će „dobiti kvalitetnu podršku vatrogasne službe koja brine o njihovoj bezbednosti“, izjavio je Stefanović..

Ministar se zahavalio pripadnicima Sektora za vanredne situacije koji svakodnevno rizikuju svoje živote da bi građani bili bezbedni.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare