Stariji građani u predviđenom terminu jutros bili u kupovini

VRANJE

Na teritoriji grada Vranja je, u nedelju ujutro, od  4 do 7 časova, za osobe starije od 65 godina, bilo otvoreno petnaestak maloprodajnih objekata.

Svi oni koji su želeli obavili su kupovinu osnovnih životnih namirnica i drugih potrepština.

Prema rečima predstavnika Kancelarije za vanredne situacije u Gradskoj upravi Vranje Nemanje Jovanovića radilo je oko 15 maloprodajnih objekata na teritoriji grada Vranja.

Lokalna sampuprava obezbedila je prevoz od kuće do maloprodajnih objekata građanima kojima je bio neophodan.

Pomoćnik gradonačelnika za vanredne situacije Aleksandar Tomić istakao je da lokalna samouprava, usled zabrane kretanja licima starijim od 65 godina pomaže i ostalim danima u sedmici.

 „Trudimo se da uradimo sve ono čime možemo da pomognemo i da na neki način njima omogućimo nesmetan život u trenutnoj situaciji. Aktivnu ulogu u tim naporima ima i Crveni krst, zajedno sa volonterima“, rekao je Tomić.

Stariji građani na teritoriji grada Vranja koji imaju potrebu za dostavom osnovnih životnih namirnica mogu da se jave na telefone
017/402-340 i 064/8630272 od 8 do 16 časova, a nakon toga na telefon 017/1985
Građani kojima je neophodno dostaviti lekova mogu da se obrate Apoteci Vranje na brojeve telefona 017/422-901 i 017/423-340.
U slučaju potrebe građani se mogu javiti i Centru za socijalni rad Vranje i Zavodu za javno zdravlje na već uspostavljene telefonske linij

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare